Dyngkåt och hur helig som helst!

Har jag precis läst ut! Började på eftermiddagen på jobbet när jag hade rast! Kunde inte sluta läsa.. Imorgon blir det hennes andra bok!

Har jobbat ett 15 timmars pass idag 06-21! Helt slut runt 18 tiden... Men money money money behöver jag! Så jag och min kärlek kan åka iväg till varmare breddgrader, så om ni har en slant liggandes så är jag behövande ;) ( skämt å sido)

Ska verkligen göra allt för att komma iväg den här gången, vi behöver det! Bara jag och Kristian! Tänk vad mysigt! Vi har aldrig varit iväg någonstans bara han och jag! Inte en natt tsm själva utan en massa krav! Så det kommer bli guld värt :)

Hängde med Katrin på gymet idag oxå, hon är bra hon! Min förebild, Tänk att man kan va så stark som henne:) älskar henne och hennes barn så otroligt mycket! Mina fina!!

Efter jobbet idag va jag sjukt trött! (vet inte ens varför jag är vaken nu?)

Kristian hämtade mig och jag skulle in å handla, men när jag kom in i affären va allt som bortblåst! Vad skulle jag handla? Haha.. Det gick bra ändå!
Vi hämtade mat och sen tittade jag på när han spelade ps3! Nu har Allan fått kvällspromenaden och tagit på sig pinkskyddet!! Han har blivit en pissenisse, stänker överallt! Blir galen snart, men nu ska det bort!

Nu ska jag skalla kudden och förhoppningsvis kura med min andra hälft! Puss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0