120911

Så less! På jag vet inte vad, kroppen är helt slut!! Vill gräva ner mig!
Känner mig som en arg grävling!

Imorgon kväll blir det church street med Brudarna! Det behövs! :)


120906


120905

Under denna sommar har jag upplevt fantastiska platser!

Hawaii, San Diego, Grekland
Kan knappt förstå att jag varit i USA,
Sett New yorks flygplats, den lilla händelsen va stor för mig!
Få gå på San diegos stränder och känna på det iskalla vattnet!

Och Hawaii, en sak jag drömt om sedan jag va liten! Och jag har varit där! På Hawaii, Andra sidan jorden!
Jag måste tillbaka till USA! Vackra USA


120904

Tisdag, öppning på jobbet idag! Gud så skönt med folk, och kollegor! Ida gjorde min dag, haha bara att kunna prata med nån efter att ha suttit ensam hela sommaren!

Efter jobbet bjöd mamma och pappa på mat! Köttfärs biffar, stekt lök och brunsås! Å herrejösses va gott det va! Fick med oss 4a matlådor hem! Yummi!

Har även hunnit med kaffe på Hanssons med jossa, sen fika hemma hos Ida! Och självklart bebis myst med Leon! Allt innan jobbet! Skönt!

Nu blir det ett how i met your mother avsnitt innan jag sluter mina ögon!

Puss


120902

Precis kommit hem från Emma! Kanon god mat och efterrätt!
Och trevligt sällskap! Blev en massa prat om allt mellan himmel och jord! Mycket om Sandras blivande bröllop, Gud så roligt! Man längtar så till den dagen man blir ett med personen man älskar! Blir tårögd bara jag tänker på bröllop :')

Så avundsjuk! Du kommer vara så vacker Sandra!! :)

Emmas hus va otroligt mysigt! Precis som jag vill ha det! :)!

Imorgon ska Kristian och Katrins morfar firas! Mat och fika blir det på eftermiddagen! Så att städa hela dagen gick åt skogen! Längtar tills imorgon, varken jag eller Kristian måste kliva upp, så vi kan ligga och dra oss länge innan vi har några måsten! Det måste vara en av dom sakerna jag älskar mest!

Nu har vi kurat ner oss i sängen, Jag och Allan! Inte ett enda gossip girl avsnitt har jag sätt idag heller! Rekord? Nja men efter att ha plöjt 5 säsonger så snabbt så avtog det lite nu! Kanske hinner ett imorgon om nån vill veta! Haha

God natt era sötnosar :)!


120901

Första September, Regn och kallt!
Är tre personer på gymet, min syster
Hennes kompis och Min svägerska Katrin! Sen kommer det nog inte nå fler!
Avundas på dem som ligger hemma och kurar i sängen! Hade kunnat göra vad som helst för att få ligga kvar bredvid mina två prinsar imorse!

Morgondagen tänker jag tillbringa hemma! Städa och rensa garderober är det tänkt! Skulle vara guld värt om alla kläder hängde sig själva!

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Emma! Kommer bli super trevligt! Får jag även se hennes nya hus!
Hoppas min mage blir bättre bara, har varit nere å känt mig krasslig i 3 dagar, mag ont kallsvettningar och Gud vet allt, Får hoppas att inte en magsjuka är på väg! Då även Kristian har haft ont i magen!!

Jaja, nästan gnällt färdigt nu!
Men vädret! Snälla jag vill ha en solig höst! En fin höst!!!!
Tänker tillbaka till Hawaii, USA, Grekland! En månad har jag njutit av vädret, Men inte i Sverige!! Efter denna sommar behövs en fin höst
Men jag har trots allt haft en bra sommar! Jag har rest, till otroliga platser !! Jag har förlovat mig med min andra hälft! Jag har umgåtts med vänner och familj!


RSS 2.0