T(is)dag

Imorse ville jag inte kliva upp ur sängen, inte Allan heller!
Låg och droooog mig otroligt länge. Sen blev det en promenad för att sedan cykla till jobbet! Cykelturen blev på liv och död nästan, pucko som jag är så lära jag ju cykla oxå! Tur att jag inte slog ihjäl mig!

Tänkte gymma och sola lite idag oxå!( efter jobbet så klart) men det blir ju så sent!! Vi får se! Kanske blir tomt mot kvällen!

Imorgon är jag ledig! Då tänker jag städa och plocka fram alla julsaker! Va ju fullt upp hela förra veckan så imorgon får det bli gjort!! Längtar tills jul nu! Åh va mysigt vi kommer få det:)

Helst av allt vill jag ha fredag nu! Åka till Sthlm med min älskling och umgås med dom bästa! Så skönt att Kristian är ledig både fredag och lördag! Känns som vi aldrig hinner göra någonting förutom att säga Godnatt till varandra!

Men jag är så glad att jag har honom, Han är verkligen min prins och betyder allt för mig! Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom!


Monday

Dopet igår va jätte fint! Jag fick hålla i Fabian, va jätte nervös och hade kramp i armarna men det gick bra! ;)
Han är så fin lillprinsen! Har inga bilder, men det får jag sno av någon annan sen!

Fick jätte gott fika efter oxå! Katrin kan det där med att baka hon:)
Under tiden vi Fikade så började det snöa! Äntligen...

Nu är jag på jobbet! Har gjort en utvärdering av vad folk tycker om musiken på gymmet! Får hoppas att alla blir nöjda! Men det är svårt när alla tycker olika!

Imorgon har jag EM igen, men tänkte kolla med Katrin om hon och barnen vill gå och fika på förmiddagen! :)

Hoppas att ni har haft en bra dag i snön! Kram


Glädjerus?

Hade en otroligt bra kväll igår! Tack Signe för en kanon fest! Va länge sen jag va så glad! Vaknade med ett leende på läpparna imorse:)

Dansade loss så jag har en massa blåmärken! Såg förjävligt ut, men jag hade kul!

Har myst länge med Kristian imorse och har hämtat hem Allan! Nu övar Kristian på låten han ska spela på dopet! Och jag ska börja göra mig klar!

Puss på er


Mor och far

Ska iväg på fest för att pappa har jobbat 25år på ovako:)

Är dom inte fina, Världens bästa mamma och pappa:)


Sliten brud vare ja

Precis klivit på mitt 5 em skift i rad! Och som sjuk har jag klarat det bra! Nu börjar äntligen förkylningen släppa och jag känner mig ganska normal igen!

Jag har turen att vi stänger liiite tidigare idag pga att det är fredag! Så jag hinner njuta lite av en kväll med min sambo! Blir hemmagjord pizza och godis!
Men imorgon börjar jag 07.00 och sedan är det upphämtning från jobbet för att åka på fest! Måste komma ihåg att packa ner allt jag behöver ha med mig!
Blir skapligt lugnt eftersom att det är dop för prinsen på söndag!
Sen är det ny vecka som blir mån-Em tisdag-Em, ons, Ledig!! Torsdag,Em och Fredag STHLM!! Och träffa underbara morbror och Sanna! Och självklart Gustaf!!

Nu ska jag skura lite duschrum! ha en trevlig helg ! Kram


Working girl

Sitter på jobbet på eftermiddagspass 4 av 5! Och på lördag blir det ett 7-18 pass! Efter lördagens pass så är det fest! Signe ska firas! 20 år min lilla baby ;)

Idag har jag umgåtts med bästa svägerskan! Tittat i lite affärer och myst på Hanssons! Jag har verkligen tur att ha en sån bra svägerska! Världens bästa och finaste Katrin! Känns som jag har känt dig i hela mitt liv<3

Sitter och tittar på mina fina nya skor! Så nöjd!!!! Nu kallar det städning och jobb igen! Kram


A LOVLEY MEMORY

Min mormor! Min fina mormor,saknaden är stor! Idag är det din dag!
Hade du funnits här med oss hade vi firat din 60års dag nu!

Jag tänker på dig! Och älskar dig<3


ZzZ sleeep mode

Denna förkylning från helvetet gör mig helt slut! Men även denna arbetsdag lider mot sitt slut!
Imorgon åker jag till Valbo med mor och syster! Dop present och kanske någon julklapp ska inhandlas!

Nu ska jag avsluta mitt jobb och sedan åka och handla med min andra hälft!
Oboy och mackor får bli kvällsfika!
Tack till mamma och pappa som tog hand om Allan när det körde ihop sig idag! :)

Sen vill jag bara lägga mig i våran underbara säng!


En liten klok tanke på kvällskvisten

Tid är inte någonting vi har, det är någonting vi tar! Det gäller att planera vad som är viktigast här och nu...


Ett litet underverk

Efter nio månader så är min kusin här!
En liten groda som alla väntat på ( säger som alla andra) Endast 5 äpplen hög och ynka 3700g! Gustav heter han, Gustav Ebbot Jacobsson!

Han är så fin! Längtar tills jag får bebis mysa med honom! Men en tripp till huvudstaden är inte enkel att planera med våra scheman! Men snart så!!


Mommy

I'm hoooome!

Nu är min prins hemma efter att ha varit borta sen i torsdags! Har saknat ihjäl mig efter honom!

Blir en massa mys ikväll bara! En tuff arbetsvecka väntar :) kram på er


Det blir aldrig som man tänkt sig

Jag skulle ju bara sova ett tag till efter jag vaknat vid 11 imorse! 15.30 vaknade jag lika febrig och orörlig! Men efter ett par Alvedon så har jag kunnat plocka undan lite här hemma! One piecen är fortfarande på och lika skööön!

Lite godis, Pizza och idol får förgylla min kväll! Hihi ibland kan det vara sköt att vara sjuk! ( inte så här sjuk som jag är) men lite;)

Cool tjej 91 på bilden


jag trodde aldrig att jag skulle ha en one piece!

Men i tisdags bestämde jag mig för att jag ska mysa hemma i en sån!

Och imorse! När jag vaknar sjuk och eländig, snorig feber och hosta! Och som en dröm så ringde det en kille å sa att han stod utanför med ett paket!

Ja Jag tycker att det inte är skit snyggt! Men provar ni en så vill ni ALDRIG ta av er den! Den är så mjuk och skön! Förstår att bebisar gillar sina kläder;)

Igår va jag iväg till Gävle för mat och bio med Katrin! Super trevlig kväll och det borde bli en vana! Äääälskade filmen! Har drömt om den hela natten.. Nu har jag ett års längtan framför mig;)

Host Host!! Jag ska nog sova ett tag till.. Jag hade bestämt att det va städ dag idag! Hoppas jag är frisk när jag vaknar igen! Pöss


Älskar min nya ögonfärg!

Beställde ju ett par bruna linser för någon vecka sen! Är verkligen jätte nöjd med dom!
Men nu tänkte jag att jag ska ha ett par gröna! Har ju gröna ögon men vill ha dom lite
grönare! Är ju så himla enkelt att sätta i och ta ur dom! Och det känns inte alls som man
har dom i!

Just nu har dom rea på alla färgade linser så istället för 249kr så kostar dom nu 149kr!!
Så klicka in dig här på länken så kan du oxå få en ny ögonfärg " Här kan du köpa dina färgade linser"


Den här färgen tänkte jag köra på den här gången!

Åååh

Justja, om två veckor är det dop för Fabian!! Och jag och Kristian blir Gudmor och Gudfar till honom!

Så himla roligt! Lillprinsen:)<3


Måndag 14 november

Känns som att den här helgen bara försvann! Känns som jag knappt har myst med min sambo någonting! Och känns som att jag behöver få mysa med min sambo mycket nu!

Idag blev det lunch på Hanssons med Signe sedan hem å rasta Allan innan jobbet! Blir väl jobba på ett tag nu och hoppas att det blir lugnt så jag hinner med ett gympass oxå!

Känner mig otroligt nere och besviken fast jag vet inte varför! Är kanske för att det är så mycket runt omkring som är kaos så jag inte kan sluta tänka på det! Eller så är det för det här jädrans vädret! Skulle bara behöva koppla av och mysa!
På torsdag har jag och Katrin planerat in en mysdag med mat&bio i Gävle! Det kanske är precis vad jag behöver:) kommer bli jätte trevligt!!!

Nu kallar jobbet! Hoppas att min blivande lilla kusin kommer idag oxå ( eller iallafall dom närmsta dagarna) heja kusin kom ut nuuuuu!! :D


Sunday

Hade en mys dag med Katrin och barnen igår! Fikade på Hanssons och tittade på Aristocats! Älskling hade korpkupp ( som dom vann) grattis grattis! Och dagen avslutades hemma hos oss med film, fast 5! Riktigt bra och sevärd film!

Idag är jag på jobbet å fixar lite, sen blir det farsdag fika hos mamma och pappa och sedan mat hos Kristians mamma och pappa:)

Grattis alla pappor där ute :)


Friiiiday

Helg igen då! Veckorna går fort... Snart skriver jag imorgon är det julafton! Uh ge mig jul nu! Så blir det nytt år fortare!

Idag blev jag väckt av mamma 09.30 för att åka hem till Bibbi på lite fika! Efter det säga hej till min saknade vän och sedan gym med Katrin för att sedan fika hos svärföräldrarna! Nu är jag nyduschad och ska snart iväg å lämna Allan så jag kan åka iväg på tjejkväll!! Pjuh! Från att igår inte ha gjort nååågoning alls, utom att ligga på mammas soffa till att ha en fullspäckad dag idag tar på krafterna! Skulle helst sova nu känns det som! Men en tjejkväll kan nog pigga upp! :)

Imorgon har jag inget planerat, tänkte höra med Katrin om vi kan göra nå mys med barnen på dagen!! Hoppas hoppas :) på kvällen tänker jag lägga som förslag på bio med Kristian! Hoppas han nappar på det!!

Hoppas ni får en bra helg! Kram


Mys killen

Min lillkille va här en sväng idag! Han är så söt och snäll! Vill bara krama honom som en tok!!
Katrin har verkligen världens finaste barn!! :)

Nu har jag inte mycket kvar att göra på jobbet! Tänkte sola lite om jag får tid! Sen hem å mysa ner mig i soffan :)
Imorgon ska jag umgås med Katrin och barnen! Undra vad vi ska hitta på!! :)


Hard work work!!

Kom nyss till jobbet för ett em pass! Sov ut länge idag, åt te & skorpor till frukost och sen en promenad i solen med min lillkille! Hann även packa upp en flyttlåda med kläder som bara blivit stående! Imorgon ska jag köra ett riktigt ryck å få bort allt skit som står! Vill att det ska bli klart nu! Allting! Men som det ser ut så blir inte badrummet gjort än på ett tag:( skittråkigt att inte kunna göra klart allt.. Hallarna och så!
Längtar tills jag får börja julpynta! Både jag och Kristian varit å köpt nya julsaker, kommer bli sååå fint i vårt lilla hem! :)
Imorgon blir det iväg å handla lite lyktor och så! Mys!

Nu ska jag börja arbeta! Hoppas ni får en bra höstig dag! Kramar


Home sweet home

Kom hem igår! En riktigt rolig resa måste jag säga! Även fast jag va enda tjejen!!

Blev ett stopp hos mor och far, mamma har ju varit i London så vi fick lite kläder å sånt! Hon hade även handlat till Filippa och Fabian:) hon är go hon! Har saknat henne som tusan!!
Sen blev det mat hos Kristians mamma&pappa! Super gott! Mös med mina små gotroll oxå! Världens finaste barn!!

Idag blev det en långpromenad, lunch mer Kristian hos mamma och pappa sedan Fika hemma hos Sandra! Jätte god kladdkaka bjöd hon på! Tackar!!:) sen hade Allan slut prov i hundkursen! Han klarade sig i allt min lillkille! Är så stolt över honom:) <3

Nu slappar vi i soffan efter en kebabtallrik! Mmm!! Imorgon är det jobb som gäller!! Ha det bra ! Kram


Gotland

01:05 va vi framme vid hotellet inatt! Efter en väldigt rolig biltur ner! Satt i stockholm i bilkö i 2,5 timmar!! Va helt slut efter det! Färjan gick 21.00 och va framme 00.30! Va skapligt trötta allihopa!! Men sen fick vi krypa ner i sängarna för att gå upp tidigt för kaffe och frukost!

Nu är vi ny duschade och ska snart ut och äta efter en heldag vid banan! Tok mycket folk och kallt va det! Och för att inte tala om blåsigt!! Imorgon blir det underställ när vi agerar mekaniker i tankbåset! ;)


News

Nytt örhänge från himlasmycken AB som drivs av några brudar i från Hofors! Är verkligen jätte nöjd och ska beställa mer ;) tack brudar!!!

Och en ny ögonfärg har jag oxå! Vad har jag för färg annars? Kan ngn svara på det? :D

Har umgåtts med bästa svägerskan idag, och barnen! Dom fina små trollen! Dom borde få en egen kategori i min blogg!! Världens bästa änglar! Vad jag älskar dom:) Fabian somnade som en stock i min famn idag! Man känner att man nästan vill gråta för han är ju så söt! Och Filippa, min prinsessa!!! <3

Imorgon åker vi till Gotland!! Skönt att komma iväg :)


Redo

För gym!!
Nu blir det ett hårdpass på gymet med Katrin och Sandra! Inviger min nya snygga tröja som jag hämtade ut idag! Hoppas den gör mig lite starkare! Katrin har en likadan så jag blir nog lika stark som henne;)

18.00 prick så ska jag följa med min fina sambo in på biltema!! Blir troligtvis nå onyttigt att äta när vi åker iväg sådär, men bara å träna hårdare imorgon!! ;)

Ojustja, drömde att min lilla kusin kom till världen idag! Hoppas verkligen inte han/hon får det namnet den hade i drömmen :o hihi


RSS 2.0