Criminal

Idag när jag va hemma hos Katrin så va det för ovanlighetens skull musikvideor på
MTV! Och som det stora britney fan jag är.. så fastnade jag för "CRIMINAL"
Har dunkat den hela kvällen, och nu är den även min ringsignal! Hmm. skumt vad
man fastnar för ibland.. Eftersom det absolut inte är ngt i min smak!



Goskruttar!!!

Usch och urk vilket väder! Blir deprimerad! Imorse vaknade jag med tuppen och tog en promenad med Katrin,Sandra, Camilla och barnen! Va svettig som en.. ja jag vet inte vad.. Men skönt vare iallfall! Sedan efter en skön dusch bar det upp till beverly hills för att mysa sönder med mina små gofisar!!

Blev en promenad hem för att göra mat åt Kristian, och nu sitter jag i soffan och är skit trött! Hade tänkt skriva huuur mkt som helst men ögonen drar ihop sig!

Ni får mysa till lite bilder istället! Imorgon är det tid för att gå och kolla upp min nacke igen! och efter det ( om det är sol) ska jag nog ut med Katrin och barnen och knäppa lite fina höstbilder!!




Godmorgon

Usch vilken dag.. Jag och Allan ligger kvar i sängen och myser ett tag!!
Han är sååå go min prins


<3

Va upp på kyrkogården efter jobbet idag! 1år sedan Kristians mormor gick bort!:(
Köpte en sten med en ängel på och ett ljus som lyste upp gravstenen så fint!

Köpte även en sten och ett ljus till min bror & mormors grav!!
Alexander och mormor<3


Goddag

Gääsp! Säger jag som vanligt!!

Igår hade jag besök av min goskrutt
Filippa!! Vi hade det jätte mysigt framför tvn med en varsin festis lite russin och Disney Chanel! Vi dansade även till låtarna på Disney, vad duktig hon är lilltjejen! Hon fick visa mig alla steg man skulle göra! Hon fick även en dock gunga som hon gungade sin docka i utan min mamma! Den blev väldigt populär! Vi hann även busa runt med Allan ( som fick bli en farlig haj) haha! Han tyckte det va lika roligt som vi tyckte, Filippa skrattade så hon ramlade från soffan!!

Sedan blev det slå sig ner i soffan för att titta på rosa bandet galan! Hoppas ni ringde in! Det gjorde jag!! :)

Idag har jag inte gjort mkt, min kropp vill inget hellre än att sova!
Blev pannkaka till lunch och sedan 14 började mitt em pass! Så nu sitter jag på jobbet och väntar på att ngt behöver göras!!

Imorgon blir det fredagsfika, och på lördag blir det hundkurs! Det är vad jag har planerat den här helgen! Får se om det kanske blir mat och mys hemma hos Katrin på lördag kväll! :)

Kram på er!!


Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you,‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love


Jag älskar dig. Du betyder allt för mig min fina!<3


Snart kommer lilltjejen Filippa och umgås med mig! Får se vad vi hittar på!
Annars händer det inte så mkt, är helt slut. Skulle behöva ut på en lååång promenad
med Allan. men kroppen orkar bara inte!

Hoppas ni har en bra dag :)

Skit skrajj

Är vad jag är nu! Är jätte kinkig på natten, i förra lägenheten låg jag vaken varje natt å bara stirrade i taket, inbillade mig att det va någon utan för å sådär!!

Efter vi flyttat va det bra den första veckan, kändes bättre att inte bo på botten våning nå mer! Men för en månad sen så röjde någon runt på våran gård och snodde min cykel bland annat! Och sömnlösheten va tbx! Jag vet inte vad jag är rädd för! Men sova kan jag inte! Utan ligger jämt å lyssnar! Har blivit en ond cirkel!

Igår kväll vid 23:45 skulle jag gå ut med Allan på kvälls pink, men redan när jag tog på mig jackan så kände jag att " jag borde nog inte gå ut, och hjärtat började slå i 200.. " men jag gick ut å tvärstannade på gården.. Allan pinna sen sprang jag in. Hade en känsla av att ngn va där jag blev super stressad. Men tänkte att jag bara va lika löjlig som vanligt!

Tänkte prata om det med kristian, men när jag hade borstat tänderna så hade jag glömt bort det å somnade som ett litet barn! Jag somnade för första gången på länge, och sov som en stock! Och så hände det där i vårat garage just den natten!!

Nu är jag livrädd igen, hör bilar och allt möjligt. Känner att jag omöjligt kommer kunna sova :( jag vill inte bo här nå mer!! Jag tror jag blir galen snart!!


Efterlyses

I natt blev vi bestulna på två Enduro Hojar. Ena är av märket Gasgas EC300 Sixdays årsmodell 2011 och den andra en tävlingsmotard KTM 450SMR årsmodell 2009. Hojarna stod i ett garage på Centralgatan i Hofors. Snälla om ni vet någonting så hör av er!! Varje litet tips eller varje iakttagelse är värdefull! Även om ni inte bor i Hofors och vet ngt så hör av er snälla!! Ni kanske har varit med i liknade situation nyligen? Jag har aldrig blivit så ledsen som i morse när jag upptäckte att Garaget va uppbrutet och när jag kikade in va allt rörigt och inga hojar kvar.
Polisen har varit där och spärrat av och tittat efter fingeravtryck.


Det passar väldigt lägligt eftersom den 3 november ska vi till Gotland där min sambo ska köra GGN(Gotland grand national).. Att folk inte har någon skam i kroppen! Det är väldigt mycket pengar det handlar om som bara är helt borta pga att det finns människor som inte har något samvete. Jag har börjat tvivla på att et finns några ärliga människor kvar i en här världen.


Hör av er om ni vet ngt. Det finns någon där ute som vet ngt. Och Kanske kan tänka sig att prata för en hittelön.
Hojarna ligger kanske snart ute till försäljning så om ni ser något, eller hör att ngn ska köpa en liknande som vi blivit av med. Snälla hör av er!!

0761087732 eller [email protected]



Så jävla less!

På folk! Rent ut sagt förbannade idioter! Har man inte en gnutta samvete? Eller föräldrar som uppfostrat er?
Lär er skilja på vad som är andras och vad som är ens eget

Ni som vet vad det gäller, Allt som leder fram till att dom kommer tillbaka, tips eller vad som helst, en rejäl hittelön!!


Ännu en helg

Är förbi!! Men en mycket trevlig sådan! Igår va det hockey ja, såklart som jag sa så vann Brynäs! Heja heja! Fick en hel del pussar på läktaren även fast surläppen kom fram där ett tag;) jätte trevlig kväll som avslutades hemma i soffan med Parma mat och en film!

Idag tog vi lite sovmorgon och åt frukost tillsammans vilket inte händer så ofta! Riktigt mysigt! Sen fick jag följa med Katrin,Erik och barnen till Aqua Nova i Borlänge! Mina små söt pluppar, vad jag älskar dom!!!
Riktig trevligt måste jag säga! Och jag va helt sluut när jag kom hem! Men lyckades hålla mig ifrån soffan!! Lagade mat till Kristian som skulle iväg på match! Och sen gick jag upp till monkan/kämpes för att hämta hem min lille prins!! Och så glad han blev!
Fick ost å kex när jag kom dit, tackar tackar! Och en hel del prat blev de å!

Nu har jag krupit ner i sängen efter att ha sett crazy stupid love! Kanon film enligt mig! Har alltid varit ett fan av Ryan gosling ( sedan the notebook) !
En klart sevärd rolig film!!

Imorgon blir det promenad med Katrin och Sandra! Och självklart barnen! Så nu är det dags att sova!! Hoppas katrin kommer ihåg att skicka ett hot sms om att jag ska vakna!!;)


Heja Brynäs!!

Hade en kanon kväll igår! Fick super god mat hos kristians mamma & pappa, sedan åkte vi till torsåker och såg årets revy! Kanon roligt! Efter revyn åkte vi tbx å fick efterrätt till idol!

Nu har jag varit hos mamma å sagt hejdå! Imorgon åker hon till morbror i Stockholm för att sova där till tisdag då hon flyger över till England för att umgås med sin barndoms vän!! Hoppas hon får ett fint höstigt London!

Snart är det dags att åka till Gävle för att heja Brynäs till vinst;) heja Brynäs!!

Allan fick följa med faster monkan hem å ha lördags mys!! Så två lördagar i rad har min prins fått sova borta!!;(

Nuså, dags att hoppa i kläderna å styra mot läkerolarena!!


Allan brallan

Titta vilken mysprins jag har i famnen!
Super trött kille efter morgonpromenaden med Katrin och Sandra!!

Är han inte fin? :) ser ut som en liten rävunge!!


MARRY ME kiedis!!

Äntligen hemma, ny duschad och har krupit ner i sängen å väntar på min andra halva!!

Ligger å funderar på om jag orkar läsa! Håller på läser Anthonys självbiografi!! Den är tjock och på engelska, så det tar tid att komma på vad varenda konstigt ord kan betyda!! Ibland sträckläser jag, och just nu är det bara jobbigt! Men ikväll kanske Kiedis kan hålla mig vaken ett tag!!

Mitt nattduks bord, en bild på mig och mormor! Och gör snygga Anthony!!
Godnatt! Kram


Saknade hjärtan!!

Får förhoppningsvis träffa mina små solstrålar imorgon oxå!! Är dom inte för söta!!:)


Sega dag försvinn!!!

Jahapp torsdag idag, ännu en helg framför mig! Ska bli så skönt att vara ledig en hel helg! Kommer inte ihåg sist jag var det! Men har ändå mycket planerat känns det som!

Imorgon blir det mat hos Kristian föräldrar och sedan kika på revyn i torsåker! Kommer bli lika trevligt som vanligt! Och efteråt en repris av idol!
Lördag blir det gym på förmiddagen och sedan bär det av till läkerol arena för att se Brynäs vinna över Modo!! Spelar ingen roll om jag får en sur pojkvän med mig hem! Brynäs SKA vinna!!;)

Igår jobbade jag på förskolan, första dagen och jag älskade det verkligen! Hur trevlig personal som helst, och underbara barn! Är verkligen något jag känner att jag vill göra!:) hoppas hoppas på fler samtal om jobb!! :)
Idag har jag inte rört mig många knop, låg kvar fööör länge i sängen! Men nät man sover som en kratta precis varenda natt så går det inte att komma upp! Plus den här förkylningen kan väl släppa snart tycker jag! Febern kikar även fram då och då, det är inte uppskattat!!

Nu sitter jag på jobbet! Skönt att jobba å få in pengar, men missar hundkursen med Allan! Verkligen tråkigt! Men ska ringa katrin och höra vad dom gjorde idag! Känns jobbigt att behöva välja, men känns som man inte har något val när det om man kan betala räkningarna eller inte. Ibland hade det varit bra att vara två av mig!!

Längtar tills badet öppnar igen, helt dött här nu! Har haft sällskap av bror +vänner som kom och drack en kopp kaffe med mig! Och även hunnit gå en sväng på löpbandet! ( kanske därför förkylningen håller i sig) men tänker verkligen inte sluta träna nu när jag kommit igång!!

Min nacke, ett mirakel! Har inte haft ont/migrän på en vecka!! Jag hoppas verkligen att det är träningen som gör det:)

Nu ska jag skutta runt och kolla om ngn papperskorg måste bytas! Kram


Snark...

Idag är jag helt slut. Mensvärken tar kol på mig och en förkylning är på väg att bryta ut! Önskar att jag fick ligga i soffan hela dagen! Och när jag vet att det är uppställning 06 imorgon oxå så dör jag lite till..

Va en otroligt trevlig eftermiddag med fika igår! Filippa och Fabian är så goa!
Kvällen spenderades hos Jansson&Emelie där vi gick otroligt god lasagne, och sedan morotskaka till efterrätt! Vi fick även i oss glass å hann kika på idol! Rätt att denise åkte ut tycker jag!

Nu väntar jag bara på att alla matcher ska ta slut så jag kan städa & åka hem!
Har bestämt att jag och Kristian ska göra egen pizza, hyra film och slå av mobilerna ikväll!! Hoppas han gillar iden lika mycket som mig ;) det återstå att se!

Allan ska få sova hos faster Monica ikväll! Han ska umgås med dom imorgon när jag jobbar, så då tyckte dom att killen kunde få sova där! Låter ganska bra tkr jag, iallafall när jag mår så här!!!

Nu kallar jobbet igen!


Friday i'm in love!

Blev väckt av telefonen imorse! Jobbet kallade så det va bara upp å hoppa, fast jag såg dubbelt och har den värsta mensvärken man någonsin kan föreställa sig!

Idag blir det fika hos svärföräldrarna sen idol och mat med Kristian, Daniel och Emelie! Lördag och söndag blir två heldagar med jobb! Ganska skönt faktiskt!!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen spatsera hem! Längtar efter mina små pluppar Filippa och Fabian gör jag oxå!! Ska mysa gärnet med dom idag!!

Hoppas ni får en kanon helg! Puss


Hejdå

Stockholm!!

Nu sitter jag på tåget på väg hem! Jobbigt att lämna Ola, Sanna, Assar & lillgrodan i magen! Men skönt att komma hem till min fina sambo och vovve!! Har sån tur att pappa hämtar mig i Gävle så jag slipper åka buss hem!! Hoppas ni mår bra å njuter av det fina höstvädret! Kram


By the way

Fy fan i helvete( ursäkta mitt vulgära ordval) Men Redhotchilipeppers va suveräna! Jag darrar fortfarande! Klar favorit va californication! Alla andra låtar va oxå sjukt bra, men inget slår när hela Globen reser sig och står med ljus/lampor!! Usch ja döör! Och Anthony keidis MARRY ME!! kan man ha sexigare röst? Frrr jag ryser!

Helt klart det bästa jag varit med om tror jag!! Blir tårögd!!

Imorgon bär det av mot norr igen! Längtar efter mina Killar!! Borta bra men hemma bäst!


My hair!!

Nu är vi redo för GLOBEN och red hot chili PEPPERS!!

Vad tycker ni om håret då?
Jag är helnöjd, men ovant att gå från blond till brunt!!


Stockholm

Nu har jag varit i Stockholm i två dagar!! Men min blogg APP har varit helt knäpp! Har skrivit inlägg efter inlägg men inget har publicerats!

Igår hade vi det mys, film och sen shopping i kista galleria! Shoppade en massa fint höstmys!!
Nu sitter vi och taggar med Red hot chili peppers nya album! Ikväll smäller det, here we come Globen! Längtar som en tok ska ni veta, det här har jag väntat på hela mitt liv:) hoppas lillgrodan i magen ( Sannas bebis, min kusin) gillar musiken lika mkt som vi!


Nu ska Sanna klippa och färga mitt hår!
Här får ni lite bilder från ihelgen och idag att kika på, så lägger jag upp ett inlägg på håret sen;)


Söt

Assar


Här ska det

Slingas!!!

Har varit och hjälpt Stina med hennes nya soffa idag! Har även hunnit med ett gym pass med Katrin och nu väntar jag på att syster ska komma hit och göra mörkbruna slingor i mitt hår!!

Behövs verkligen!! Är så trött på den här råttfärgen nu!

Ikväll blir det hundkurs, men utan Allan!
Ikväll ska vi prata om skötsel! Hur man håller en hund hygienisk passar nog bättre!!

Hoppas ni får en skön (blåsig) dag!! Så slänger jag upp en bild hur håret blev sen!! Och även lite bilder på vårt nya hem!! Spännande;) puss


Blogg.se APP

Har jag skaffat mig! Därför jag kan blogga hela tiden utan att behöva starta den uråldriga datorn jag har!!

Maten blev en succé!! Smaskens
Kikade på Modo-Timrå ! Modo vann och det resulterade en glad pojkvän & (hund) hehe!!

Har även satt upp den fina tavlan vi fick av kristians föräldrar!! Blev verkligen jätte snyggt!!!

Nu är det dags för kvällspromenaden med lillkillen!! Sen sovdags! Godnatt


Myspys

Hemma hos mamma och pappa!!
Blev gym imorse med Katrin och Sandra! Riktigt skönt sätt att börja morgonen på tycker jag!! Imorgon ska jag hänga på dom ut på långpromenad! Får se hur långt lillallan orkar ;)

Blev en fika på Hansons med syster oxå! Riktigt trevligt! Sen bar det iväg till Ica för att inhandla kvällens mat!
Fläskfilé i ugnen, fetaost röra och sallad!! Mums!!

Nu lär jag pallra mig hem för att börja med maten innan Kristian kommer hem!

Puss!!


Monday bloody monday!!

Idag har jag bara tagit det lugnt!! Sov länge, gått en promenad med Allan, sen fick jag besök av Katrin,Filippa och Fabian!

Fick måla naglarna på lillskrutt! Röda fick dom bli!! Sen blev det lite fika oxå!
Verkligen världens gopluttat!
Filippa är sötare än sötast och Fabian är ett urgulligt litet charmtroll! Så roligt att få honom att skratta/flina! Mitt hjärta smälter nästan!!

När Kristian slutade jobbet så hoppade vi in i bilen och brummade ner till Uppsala. Kristian hade sålt ett par fäljar som han skulle leverera!! Mysigt med lite kvalitetstid i bilen tycker jag. Man hinner prata om så mycket! Och det är faktiskt skönt att bara åka bil!!

Nu har jag gått kvällspromenaden med lill pojken så det är dags för sängen!

Imorgon väntar gym med Katrin och en fika på Hansons med syster!
Godnatt och ha det bra!!


Kurig kille

Mattes lillkille är på super mys humör! Nyduschad och trött efter att ha varit ute hela dagen!!

Gud va ja älskar dig din lille krabat!!


Svettigt men mättande

Hej å hå! Har precis avslutat ett pass på gymmet med Katrin, och ska snart avsluta denna arbetsdag! Helgen har varit fullspäckad med roliga saker!
Valbo, tjejkväll, hundkurs och mys med morbror och hans tjej som hälsade på igår!!

Nu är det dags att låsa! Ikväll blir det nå gott att äta och mys i soffan! Ha det bra! Puss


RSS 2.0